Известие

Collapse
No announcement yet.

Serres Track Days 22-24. 02. 2008 - снимки и коментари

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Много готино е било и с тия коли - перфектно. Осанаха ми очите на някои от тях и като цяло мероприятието е било добро. ЕВАЛА за такива срещи. Я кажете колко чифта гуми се хврълят за 10-тина обиколки? И колко е било удоволствието да се кара на пистата?

Даването на газ, води до пристрастяване!
    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

куде го качиxте тва филмче ???? как да го гледам и аз ??!!
      where i come from , there is no plan "B" , so take advantage of today because tomorrow is not promised... )

Comment

ФИЛМЧЕТО

Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155
          Много готино е било и с тия коли - перфектно. Осанаха ми очите на някои от тях и като цяло мероприятието е било добро. ЕВАЛА за такива срещи. Я кажете колко чифта гуми се хврълят за 10-тина обиколки? И колко е било удоволствието да се кара на пистата?
          В случая струваше 40 евро за събота и неделя, като пуснаха да се кара свободно и в петък. Иначе тарифата е 15 евро на ден през седмицата и 50 евро на ден през уикенда. За групи дават отстъпки.

Относно гумите - много зависи как караш, но за 10-15 обиколки един чифт ще стигне дори да караш като бесен.
          Alfa Romeo 166 2.4 JTD
          Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Биска, благодаря ти за клипчето

Колеги, надявам се да ви хареса - не е нищо особено, НО поне е нещо
            sigpic

Comment

Много яко е било супер
              Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

[quote=Коки]
                Първоначално публикувано от "Furious 155":3u5x7ix4
                В случая струваше 40 евро за събота и неделя, като пуснаха да се кара свободно и в петък. Иначе тарифата е 15 евро на ден през седмицата и 50 евро на ден през уикенда. За групи дават отстъпки.

Относно гумите - много зависи как караш, но за 10-15 обиколки няма един чифт ще стигне дори да караш като бесен.[/quote:3u5x7ix4]

А предполагам гумите е добре да са подходящи за писта, ако гониш времена - там сликове и т.н. Имаше ли някой с по-обикновени чифтове?!

Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

кажете де каде е било това?
                  ще имали друга такава сбирка?

Comment

Първоначално публикувано от taz81
                    кажете де каде е било това?
                    ще имали друга такава сбирка?
                    Хубу де, ти малоумен ли си?

Заглавието на темата какво е? Хората ти пуснаха и двете теми, където се обсъжда от 2 месеца и се правят записванията.

Иначе следващото мероприятие е ще е догодина в края на февруари.
                    Volvo XC90 D5 '06
                    Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                    Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                    ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                    ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155
                      ...А предполагам гумите е добре да са подходящи за писта, ако гониш времена - там сликове и т.н. Имаше ли някой с по-обикновени чифтове?!
                      Аз бях с най-обикновени, направих 20 обиколки и се прибрах с тях до София. Може да изкарам и целия сезон с тях, ако реша. Но, повтарям, зависи как караш - аз бях в дъното на таблицата, просто исках да си изпитам колата и да се насладя на усещането да караш без насрещно движение
                      Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                      Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

[quote=Коки]
                        Първоначално публикувано от "Furious 155":19efwj0q
                        ...А предполагам гумите е добре да са подходящи за писта, ако гониш времена - там сликове и т.н. Имаше ли някой с по-обикновени чифтове?!
                        Аз бях с най-обикновени, направих 20 обиколки и се прибрах с тях до София. Може да изкарам и целия сезон с тях, ако реша. Но, повтарям, зависи как караш - аз бях в дъното на таблицата, просто исках да си изпитам колата и да се насладя на усещането да караш без насрещно движение [/quote:19efwj0q]

Точно и аз това ми е идеята и това искам да усетя!!! Затова така разпитвам! ЕМИ БРАВО за събитието и догодина ако съм добре и колата е добре може да се пробвам и аз!!!

Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Ето и мойто албумче: http://s243.photobucket.com/albums/ff27 ... 2002%2008/
                          166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Браво колеги,събитието е било невероятно!!! Просто нямам думи от кеф. Имам въпрос към Пинко - ще има ли статия в следващия брой на списанието,защото гледам си качил доста професионални снимки
                            Alfa Romeo 146 1.6 Boxer '95

Comment

Първоначално публикувано от goro
                              Браво колеги,събитието е било невероятно!!! Просто нямам думи от кеф. Имам въпрос към Пинко - ще има ли статия в следващия брой на списанието,защото гледам си качил доста професионални снимки
                              Ще има естествено, 5 страници с много снимки, освен това снимката на броя ще е оная със стартовата решетка.

ето тая, без ферарито

И на корицата ще изнеса снимка и препратка към материала. Абе пълна програма
                              Volvo XC90 D5 '06
                              Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                              Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                              ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                              ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

ти бат шма накараш да си купя списание ...
                                Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
                                Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Working...
                                X