Много готино е било и с тия коли - перфектно. Осанаха ми очите на някои от тях и като цяло мероприятието е било добро. ЕВАЛА за такива срещи. Я кажете колко чифта гуми се хврълят за 10-тина обиколки? И колко е било удоволствието да се кара на пистата?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Serres Track Days 22-24. 02. 2008 - снимки и коментари
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от Furious 155Много готино е било и с тия коли - перфектно. Осанаха ми очите на някои от тях и като цяло мероприятието е било добро. ЕВАЛА за такива срещи. Я кажете колко чифта гуми се хврълят за 10-тина обиколки? И колко е било удоволствието да се кара на пистата?
Относно гумите - много зависи как караш, но за 10-15 обиколки един чифт ще стигне дори да караш като бесен.
Comment
-
[quote=Коки]Първоначално публикувано от "Furious 155":3u5x7ix4Много готино е било и с тия коли - перфектно. Осанаха ми очите на някои от тях и като цяло мероприятието е било добро. ЕВАЛА за такива срещи. Я кажете колко чифта гуми се хврълят за 10-тина обиколки? И колко е било удоволствието да се кара на пистата?
Относно гумите - много зависи как караш, но за 10-15 обиколки няма един чифт ще стигне дори да караш като бесен.[/quote:3u5x7ix4]
А предполагам гумите е добре да са подходящи за писта, ако гониш времена - там сликове и т.н. Имаше ли някой с по-обикновени чифтове?!
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от taz81кажете де каде е било това?
ще имали друга такава сбирка?
Заглавието на темата какво е? Хората ти пуснаха и двете теми, където се обсъжда от 2 месеца и се правят записванията.
Иначе следващото мероприятие е ще е догодина в края на февруари.
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155...А предполагам гумите е добре да са подходящи за писта, ако гониш времена - там сликове и т.н. Имаше ли някой с по-обикновени чифтове?!
Comment
-
[quote=Коки]Първоначално публикувано от "Furious 155":19efwj0q...А предполагам гумите е добре да са подходящи за писта, ако гониш времена - там сликове и т.н. Имаше ли някой с по-обикновени чифтове?![/quote:19efwj0q]
Точно и аз това ми е идеята и това искам да усетя!!! Затова така разпитвам! ЕМИ БРАВО за събитието и догодина ако съм добре и колата е добре може да се пробвам и аз!!!
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Ето и мойто албумче: http://s243.photobucket.com/albums/ff27 ... 2002%2008/166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Първоначално публикувано от goroБраво колеги,събитието е било невероятно!!!Просто нямам думи от кеф.
Имам въпрос към Пинко - ще има ли статия в следващия брой на списанието,защото гледам си качил доста професионални снимки
ето тая, без ферарито
И на корицата ще изнеса снимка и препратка към материала. Абе пълна програма
Comment
Comment